Sunday, August 28, 2011

Leven Als een God In India?

Zondag vandaag, het eerste dag dat ik er zelf op echt op uitging. Wat wandelen in de buurt, uitkijken voor de normale stoet van auto's, riksja's en fietsers. Het winkelcentrum, waar je net als overal hier door een detectiepoortje moet. De supermarkt, inkopen doen, kopje koffie en een broodje. Het lastigste was nog de weg oversteken, niemand stopt voor je, dus je moet je momenten kiezen, samen met een heleboel anderen slalommen om het verkeer heen.

Zonnebril gekocht, want de zon is zoveel intenser hier, je kan bijna niet de lucht inkijken, zo fel schijnt hij. Terug in het hotel een beetje tv gekeken, het aanbod is prima, de laatste Holly -en Bollywood films, sport, noem het maar op en het is er.

Tussendoor ook nog maar even naar de kapper, voor 2 euro een korte kop plus een hoofdhuidmassage, dat is niet slecht.

Maar dan toch wel naar het meest relaxte, met mijn werkgeven en zijn neef, de vrouwen en een 5-jarig zoontje naar het golfresort in Gurgaon. Een prachtig zwembad en daarna lekker buiten onder een tent gedronken en gegeten. Kingfisher bier, Indiase hapjes (en iedereen maar vragen of het niet te "spicy" is...). Dat went best snel.





No comments:

Post a Comment